تبت تصاویری از آموزش صخره نوردی پلنگ مادر به توله ها در پارک ملی دنا

تبت تصاویری از آموزش صخره نوردی پلنگ مادر به توله ها در پارک ملی دنا

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گفت: برای نخستین بار تصویری کم نظیر از آموزش صخره نوردی پلنگ ماده به توله هایش در ارتفاعات صعب العبور دنا به ثبت رسیده است .

به گزارش اداره روابط عمومی حفاظت محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد سید اسدالله هاشمی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان,  در در دوازدهمین روز از آخرین ماه 98  , از ثبت تصاویر کم نظری از پلنگ  در پارک ملی دنا خبر داد و گفت: برای نخستین بار توسط یک تیم مستند ساز , تصاویری از یک قلاده پلنگ مادر به همراه 2 توله در حین آموزش صخره نوردی به ثبت رسیده است .

وی ضمن تشکر از آقایان سید رضا فصیح فرد و سید جواد  هادی اصل در به  ثبت رساندن این تصاویر گفت: پارک ملی دنا زیستگاه مناسب و مطلوبی برای  پلنگ ایرانی است و حضور این گونه ارزشمند در اکوسیستم حاکی از وضعیت خوب و امنیت این زیستگاه است.

نسخه قابل چاپ
شعار سال 1403 "سال جهش تولید با مشارکت مردم "