آتش سوزی چرای بیش از حد دام تخریب اراضی و شکار غیر مجاز 4 تهدید محیط زیستی
مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد در دیدار خرداد ماه با نمایندگان تشکل های مردمی عنوان کرد: با تغییر معیشت و کاشت پیاز گل نرگس و زعفران در یک نفقطه 9سال تثبیت خاک حفظ می شود.
به گزارش اداره روابط عمومی حفاظت محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد، در ادامه نشست های ماهانه مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد ، با نمایندگان تشکل ها و سمن های زیست محیطی استان ، همزمان با آخرین روز از خرداد ماه 99 نشست ماهانه خرداد برگزار شد .
براساس این گزارش ، در ابتدای این نشست مدیرکل حفاظت محیط زیست استان، نقش دستگاه های اجرایی را تسهیلگر دانست و گفت: ما در کنار مردم بعنوان تسهیلگر حضور داریم ، زیرا معتقدیم هرکجا که مردم فعالانه حضور داشته باشند کارها بخوبی پیش می رود .
سید اسدالله هاشمی از آتش سوزی، چرای بیش از حد دام، شکار غیر مجاز و تخریب اراضی بعنوان 4 تهدید محیط زیستی نام برد و گفت: تهدیدها همچنان وجود دارند و ما برای به حداقل رساندن این تهدیدها در برنامه های خود ، ضمن تقویت تشکل های زیست محیطی استان مشارکت های مردمی را در اولویت های کاری خود قرارا داده ایم .
وی افزود : از ظرفیت گروه کوهنوردی برای آموزش محیط بانان استفاده خواهیم کرد .
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان ، تغییر معیشت و تغییر کشت زراعی را یکی دیگری از برنامه های در دستور کار خود دانست و گفت: در اکثر روستاها کشاورزان در راضی شیب دار کشاورزی می کنند، که این خود یک تهدید جدی برای خاک محسوب می شود ، برهمین اساس بعنوان پایلوت در روستای خونگاه بخش پاتاوه شهرستان دنا، کاشت پیاز زعفران و گل نرگس را دردستور کار خود قرار داده ایم که این امر باعث می شد، در طول یک دوره 9 ساله در یک نقطه ، ضمن درآمد زایی بالا برای کشاورز تثبیت خاک را داشته باشیم .
هاشمی گفت:برای حفاظت از مناطق برنامه داریم و به سمت هوشمند سازی مناطق پیش می رویم، فعلا با 3 دوربین کار را شروع کرده ایم ، کمبودهای زیادی داریم و مسئولین استانی و کشوری دلسوزانه پیگیر رفع کمبود ها هستنداما برای ما استفاده از ظرفیت نیروها و تشکل های مردمی بسیار مهم است .
براساس این گزارش در ادامه ین نشست ، نمایندگان تشکل های زیست محیطی مردمی به بیان نقطه نظرات خود پرداخته و مقرر شد جلسه آتی اواخر تیر ماه برگزار گردد.