اسلایدر
.
1400/7/20 سه‌شنبهwww.doe.ir
دغدغه محیط زیست این بار از نوع آتش زدن کاه و کلش توسط کشاورزان
به گزارش اداره روابط عمومی حفاظت محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد- هر ساله همزمان با فصل برداشت محصولات زراعی از جمله گندم و جو عمدتا برنج ، برخی از کشاورزان بمنظور آماده سازی زمین برای کشت مجدد ، کاه و کلش به جای مانده در مزارع  خود را به آتش می کشند .
برهمین اساس سید اسدالله هاشمی - مدیرکل حفاظت محیط زیست استان امروز 20 مهرماه 1400 ضمن هشدار به کشاورزان گفت : آتش زدن کاه و کلش علاوه بر نابودی خاک و عناصر مفید زنده آن، باعث آلودگی هوا و گاها آتش سوزی جنگل ها را در پی اشته است  .
هاشمی گفت : کلش سوزی موجب آلودگی محیط زیست ، از بین رفتن حاصلخیزی خاک، نابودی عناصر مفید زنده خاک، انهدام بافت خاک، کاهش ظرفیت نگهداری آب، رطوبت خاک و خلاصه در یک کلام مرگ زمین و خاک خواهد شد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان به خطر احتمال آتش گرفتن  طبیعت  ، ناشی از آتش زدن کاه و کلش توسط کشاورزان  گفت : عمده زمین‌ها در مجاور اراضی منابع طبیعی و محیط زیست  قرار گرفته و بر اثر آتش زدن کاه و کلش اراضی زراعی و عدم کنترل توسط کشاورزان ، آتش به اراضی جنگلی و مرتعی مجاور سرایت کرده و باعث تخریب و نابودی این سرمایه‌های ملی و ارزشمند می‌شود.
سید اسدالله هاشمی از کشاورزان خواست:  از آتش زدن کاه و کلش باقیمانده از اراضی کشاورزی خود اجتناب ورزند ضمن آنکه این اقدام علاوه بر خطراتی که برای طبیعت دارد با عث نابودی خاک کشاورزی خواهد شد
گفتنی است مطابق ماده 20قانون هوای پاک متوالی آموزش و جلوگیری از آتش زدن بقایای کاه و کلش برعهده سازمان جهاد کشاورزی است .